Sve kategorije
O nama / Kontaktirajte nas

O nama / Kontaktirajte nas

Enterprise Vision

Svaki Cawolo se nada da će koristiti vodonik kako bi svijet učinio boljim, oslobodio potencijal obnovljive energije i ostvario globalnu dekarbonizaciju

Trenutno je izgradio izložbenu dvoranu muzeja nauke i tehnologije visokog standarda, posvećenog izgradnji i razvoju ekosistema dijeljenja zdravlja vodika, i aktivno vodeći u transformaciji globalne industrije vodika.

Cawolo Team

Cawolo je sveobuhvatno visokotehnološko poduzeće koje integrira istraživanje i razvoj, dizajn, proizvodnju i prodaju vodoničnih proizvoda. Cawolo ima svoju sopstvenu patentiranu tehnologiju: tehnologiju proizvodnje vodonika ultra-visoke koncentracije odvajanja vodonika i kisika. Trenutno je izgradio izložbenu dvoranu muzeja nauke i tehnologije visokog standarda, posvećenog izgradnji i razvoju ekosistema dijeljenja zdravlja vodika, i aktivno vodeći u transformaciji globalne industrije vodika.

Profesionalni članovi tima

Glavni inženjer-He Xiancheng

Glavni inženjer-He Xiancheng

Generalni direktor Inženjerskog centra PEM, sa fokusom na mehatroniku, već 28 godina se bavi projektovanjem opreme za proizvodnju vodonika i sistema za automatizaciju industrijske električne automatizacije. • Odgovoran za formiranje tehničkog tima PEM-a. 2022. predvodi tim da osvoji prvi industrijski PEM elektrolizator megavata u provinciji Guangdong, a njegove performanse će dostići vodeći nivo u industriji.

Glavni tehnološki direktor Renee Hou

Glavni tehnološki direktor Renee Hou

Dr. Hou je diplomirao na Tehnološkom institutu u Illinoisu i studirao kod poznatog instruktora gorivnih ćelija. Nakon diplomiranja, dr. Hou je dugi niz godina radio u međunarodno poznatim pionirima gorivnih ćelija i proizvođačima originalne opreme, i akumulirao je bogato iskustvo u istraživanju i razvoju tehnologije i razvoju proizvoda. Nekada je bila tehnički direktor Ballard China, tehnički direktor kompanije SPIC Hydrogen Energy Company i direktor strateškog planiranja energije vodika u projektnom timu gorivnih ćelija Great Wall Motor XEV. Prije povratka u Kinu, dr. Hou je imao dugogodišnje industrijsko iskustvo u Ballard Vancouveru i AFCC Vancouveru, kao i pokretanju gorivih ćelija u Silicijumskoj dolini.

Charman-Mr. Lin

Charman-Mr. Lin

Predsjedavajući Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co. Ltd. Generalni direktor u Guangdong Cawolo Health Technology Co, Ltd. Generalni direktor Guangdong Cawolo Equipment Co. Ltd. Zamjenik generalnog direktora Foshan Huayang Xinli Water Treatment Sa jedinstvenim uvidom i osjetljivošću u upravljanje poslovanjem, g. Lin je 23 godine vodio tim u oblasti tretmana elektrolizovane vode. On je majstor Cawolo projekata i integracije internih i eksternih resursa.

Guangdong Cawolo Hydrogen

Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. osnovana je u decembru 2021. godine, integracija je Guangdong Cawolo Health Technology Co., Ltd. i Foshan Cawolo Equipment Co., LTD. Kompanija se nalazi u gradu Foshan, provincija Guangdong, demonstracijska zona nove industrije - Guangdong New Light Industry Base. Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. je sveobuhvatno znanstveno i tehnološko poduzeće koje integrira istraživanje i razvoj, dizajn, proizvodnju i prodaju vodikovih proizvoda. Posvećena je tehnološkoj inovaciji PEM elektrolitičke ćelije i realizaciji vrhunske, inteligentne, zelene, velike i domaće proizvodnje integrisanog sistema za proizvodnju vodonika PEM elektrolitičke vode. Tim kompanije ima više od 20 godina iskustva u industriji elektrolitičke obrade vode, sa prednjom tehnologijom istraživanja i razvoja u industriji, snagom tima za istraživanje i razvoj tehnologije, postoji mnogo poznatih stručnjaka i majstorskog osoblja u zemlji i inostranstvu. Oprema za fabričku inspekciju je kompletna, kvalitetna i ekološka izgradnja sistema je završena. Kompanija se bavi uglavnom istraživanjem i razvojem i proizvodi čitav niz industrijske PEM elektrolitičke opreme za proizvodnju vodonika, membranske elektrode, elektrolitičke ćelije, generatora vodonika, čaša za vodu bogatu vodonikom, dozatora vode bogate vodikom i drugih proizvoda, kategorija u industriji, komercijali i domaća i druga tržišta na više nivoa.

Guangdong Cawolo Hydrogen
pretplata

Pretplatite se na naš newsletter

Prati nas

Želimo čuti vaše mišljenje